Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Створення «авторизаційного токена» до АРІ доступу до реєстрів відкритої частини Електронного кабінету

, опубліковано 26 червня 2020 о 16:18

Для платників податків Державною податковою службою України запроваджено новий електронний сервіс, який надає можливість платникам податків самостійно створити токен авторизації.

Параметр «авторизаційний токен»* вказується при формуванні запиту (метод POST) до АРІ доступу до реєстрів відкритої частини Електронного кабінету.

Скористатись електронним сервісом можна в підрежимі «Токени відкритої частини» режиму «Налаштування» приватної частини Електронного кабінету або за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/user/settings.

Звертаємо увагу, що за умови використання  отриманого токену більше ніж у 1000 запитах за один день, цей токен буде автоматично скасовано. Для поновлення можливості направлення запитів до АРІ доступу до реєстрів відкритої частини Електронного кабінету необхідно згенерувати новий «авторизаційний токен».

Додатково зазначаємо, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

 

* Згенерований код використовується для ідентифікації користувача та є ключем доступу до АРІ.